Meguiar's Natural Shine Vinyl & Rubber Protectant

Meguiar's Natural Shine Vinyl & Rubber Protectant houd dashboarden, sierlijsten, banden en andere rubber en vinyl oppervlakken als nieuw. Meguiar's Natural Shine Vinyl & Rubber protectant heeft en milde en reinigende eigenschappen die ervoor zorgen dat dagelijkse vervuiling geen kans krijg waardoor de originele, natuurlijke staat behouden blijft zonder overdreven harde glans te creëren. Meguiar's Natural Shine Vinyl & Rubber Protectant bevat niet alleen Scotchgard maar ook een UV beschermende factor tegen kleurvervaging van de zon te verminderen. Meguiar's Natural Shine Vinyl & Rubber verdiept de kleur en creëert meer glans dan de Meguiar's Ultimate Quik Interior Detailer.

 

Meguiar's Natural Shine Vinyl & Rubber Protectant heeft een inhoud van 473 ml en heeft als productcode G4116.

Meguiar's Natural Shine Vinyl & Rubber Protectant

€ 17,99

 • 0,57 kg
 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen
Download
Veiligheidsinformatieblad van Meguiar's Natural Shine Vinyl & Rubber Protectant
meguiars-natural-shine-vinyl-and-rubber-
Adobe Acrobat document 148.5 KB

Meguiar's Ultimate Quik Interior Detailer

Meguiar's Ultimate Quik Interior Detailer is de snelste manier om het interieur van een auto te reinigen. Plastic, vinyl leer, rubber, metaal en audiovisuele apparatuur kunnen gemakkelijk met Meguiar's Ultimate Quik Interior Detailer behandeld worden. Meguiar's Ultimate Quik Interior Detailer laat een langdurige UV bescherming achten die verkleuring door de zon voorkomt en Meguiar's Ultimate Quik Interior Detailer zorgt ervoor dat het interieur ernatuurlijk uitziet en fris ruikt. Het verschil met de Meguiar's Quik Interior Detailer is dat Meguiar's Ultimate Quik Interior Detailer een satijnglans achterlaat en beter bescherm tegen verkleuring door de zon.

 

Meguiar's Ultimate Quik Interior Detailer heeft een inhoud van 450 ml en heeft als productcode G16216.

€ 17,99

 • Uitverkocht
Download
Veiligheidsinformatieblad van Meguiar's Ultimate Quik Interior Detailer
meguiars-ultimate-quik-interior-detailer
Adobe Acrobat document 165.1 KB

Meguiar's Quik Interior Detailer

Meguiar's Quik Interior Detailer is een makkelijke manier om het interieur snel te reinigen. Met Meguiar's Quik Interior Detailer wordt de originele "look and feel" behouden van het interieur. Plastic, vinyl, rubber, metaal en audiovisuele apparatuur kunnen met Meguiar's Quik Interior Detailer behandeld worden. Meguiar's Quik Interior Detailer zorgt ervoor dat het interieur er natuurlijk uitziet en weer fris ruikt zonder dat er een glans achter blijft.

 

Meguiar's Quik Interior Detailer heeft een inhoud van 473 ml en heeft als productcode G13616.

Meguiar's Quik Interior Detailer

€ 14,99

 • Uitverkocht

Meguiar's Carpet & Interior Cleaner

Meguiar's Carpet & Interior Cleaner is perfect te gebruiken op stoffen onderdelen van het interieur zonder dat deze verkleuren. Het vuil wordt door Meguiar's Carpet & Interior Cleaner uit de stof getrokken waarna het vuil met een doek te verwijderen is. Meguiar's Carpet & Interior Cleaner verwijdert vlekken op oliebasis en waterbasis. Meguiar's Carpet & Interior Cleaner is veilig voor de huid en ideaal voor stoffen onderdelen, veiligheidsriemen, matten en vinyl.

 

Meguiar's Carpet & Interior Cleaner heeft en inhoud van 473 ml en heeft als productcode G9416.

Meguiar's Carpet & Interior Cleaner

€ 14,99

 • 0,56 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen
Download
Veiligheidsinformatieblad van Meguiar's Carpet & Interior Cleaner
meguiars-carpet-and-interior-cleaner-g94
Adobe Acrobat document 162.0 KB

Meguiar's Car Odor Eliminator

Meguiar's Car Odor Eliminator is een ideaal product dat vervelende geurtjes effectief neutraliseert. In plaats van de geur voor een korte tijd te verdoezelen met een geurverfrisser, pakt Meguiar's Car Odor Eliminator de bron aan waardoor de geurtjes permanent worden verwijdert. Geurtjes van tabak, eten, huisdieren worden ingekapseld en verdampen zodat ze niet meer terug komen.

 

Meguiar's Car Odor Eliminator heeft een inhoud van 473 ml en heeft als productcode G2316.

Meguiar's Car Odor Eliminator

€ 15,99

 • 0,56 kg
 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen
Download
Veiligheidsinformatieblad van Meguiar's Car Odor Eliminator
meguiars-car-odor-eliminator-g2316.pdf
Adobe Acrobat document 144.1 KB

Meguiar's Air Re-Fresher New Car Scent

Meguiar's Air Re-Freser New Car Scent verwijdert vieze geuren voorgoed. Met Meguiar's Air Re-Freser New Car Scent wordt zelfs het airco- en ventilatiesysteem bereikt. Juist dit zijn de plekken waar vieze geurtjes blijven hangen en steeds weer terug in de auto worden geblazen. Ook de lastig te bereiken plaatsen waar geurtjes blijven hangen worden bereikt omdat de spray echt het gehele interieur bereikt. Meguiar's Air Re-Freser New Car Scent hoeft alleen in de auto geplaatst te worden, de ventilatie hard aangezet te worden en Meguiar's Air Re-Freser New Car Scent doet het werkt vanzelf. De geur wordt door Meguiar's Air Re-Freser New Car Scent ingekapseld zodat de geur verdwijnt in plaats dat deze gemaskeerd wordt. De geur die achterblijft in de auto ruikt net als een nieuwe auto.

 

Meguiar's Air Re-Freser New Car Scent heeft een inhoud van 59 ml en heeft als productcode G16402.

Meguiar's Air Re-Fresher New Car Scent

€ 12,99

 • Uitverkocht
Download
Veiligheidsinformatieblad van Meguiar's Air Re-Fresher New Car Scent
meguiars-air-re-fresher-new-car-scent-g1
Adobe Acrobat document 166.3 KB