Meguiar's Hot Rims Wheel & Tire Cleaner

Met de Meguiar's Hot Rims Wheel & Tire Cleaner ziet u gewoon hoe het vuil van de velgen en banden wordt afgetrokken. Het Xtreme Cling schuim van de Meguiar's Hot Rims Wheel & Tire Cleaner is ontworpen om krachtig op verticale oppervlakken te werken. Meguiar's Hot Rims Wheel & Tire Cleaner is veilig voor alle typen velgen met een blanke laklaag. Meguiar's Hot Rims Wheel & Tire Cleaner is ideaal om te gebruiken voordat een bandengel wordt aangebracht zodat de bandengel nog langer blijft zitten.

Meguiar's Hot Rims Wheel & Tire Cleaner heeft als inhoud 710 ml en heeft als productcode G9524.

Meguiar's Hot Rims Wheel & Tire Cleaner

€ 16,99

 • 0,85 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Meguiar's Endurance High Gloss Tire Gel

De Meguiar's Endurance High Gloss Tire Gel heeft een unieke samenstellling die ervoor zorgt dat banden een mooie, diepe glans krijgt. De glans van de Meguiar's Endurance High Gloss Tire Gel blijft geen dagen, maar weken zitten. Iedere keer dat Meguiar's Endurance High Gloss Tire Gel gebruikt wordt wordt de glans mooier en blijft de glans langer zitten.

Meguiar's Endurance High Gloss Tire Gel

€ 16,99

 • 0,49 kg
 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen
Download
Veiligheidsinformatieblad van Meguiar's Endurance High Gloss Tire Gel
meguiars-endurance-high-gloss-tire-gel-g
Adobe Acrobat document 151.8 KB

Meguiar's Hot Shine Tire Reflect

Meguiar's Hot Shine Tire Reflect zorgt voor een diepe, zwarte glans op een autoband welke het beste zichtbaar wordt zodra er licht op de autoband schijnt. Meguiar's Hot Shine Tire Reflect geeft dan een unieke, glinsterende reflectie. Meguiar's Hot Shine Tire Reflect is makkelijk en gelijkmatig aan te brengen zodat strepen voorkomen worden.

 

Meguiar's Hot Shine Tire Reflect heeft een inhoud van 425 ml en heeft als productcode G18715.

Meguiar's Hot Shine Tire Reflect

€ 19,99

 • Uitverkocht

Meguiar's Versa Angle Wheel Face Brush

De Meguiar's Versa Angle Wheel Face Brush is ontworpen om elk wieloppervlak te reinigen. De Meguiar's Versa Angle Wheel Face Brush voorkomt krassen door de zachte borstelharen. Doordat de haren van de Meguiar's Versa Angle Wheel Face Brush in diverse hoeken zijn geplaatst zijn wordt er meer contact gemaakt met het te reinigen oppervlak. Het handvat van de Meguiar's Versa Angle Wheel Face Brush is snel om te keren of verwijderd worden waar het oppervlak in meer hoeken bereikt kan worden. 

 

Meguiar's Versa Angle Wheel Face Brush heeft een inhoud van 1 stuks en heeft als productcode X1025.

Meguiar's Versa Angle Wheel Face Brush

€ 24,99

 • Uitverkocht

Meguiar's Ultra-Safe Wheel Spoke Brush

De Meguiar's Utra-Safe Wheel Sproke Brush is een handige borstel welke ideaal is voor complexe wielvormen. De zachte brede borstelharen van de Meguiar's Utra-Safe Wheel Sproke Brush bereiken zowel de binnenzijde als de buitenzijde van de velg. Remstof en wegvuil worden gemakkelijk verwijderd met de Meguiar's Utra-Safe Wheel Sproke Brush. De kop van de Meguiar's Utra-Safe Wheel Sproke Brush bevat een veilige kunststof tip die krassen helpt te voorkomen. Ook is de handgreep extra stevig voor optimaal gebruikerscomfort.

 

Meguiar's Utra-Safe Wheel Spoke Brush heeft een inhoud van 1 stuks en heeft als productcode X1160.

Meguiar's Ultra-Safe Wheel Spoke Brush

€ 17,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Meguiar's Tire Dressing Applicator Pad

De Meguiar's Tire Dressing Applicator Pad is ergonomisch ontworpen voor het gemakkelijk en nauwkeurig aanbrengen van Meguiar's Endurance High Gloss Tire Gel. De zachte schuimrubber pad met handgreep van de Meguiar's Tire Dressing Applicator Pad zorgt ervoor dat de handen schoon blijven.

 

Meguiar's Tire Dressing Applicator Pad heeft een inhoud van 1 stuks en heeft als productcode X3090.

Meguiar's Tire Dressing Applicator Pad

€ 8,99

 • 0,09 kg
 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Meguiar's NXT All Metal Polish

De Meguiar's NXT All Metal Polish reinigt, voedt en verzorgt alle velgen, uitlaten, chromen ventielen, aluminium, koper, zilver, en alle andere metalen onderdelen. Meguiar's NXT All Metal Polish heeft Microscopic Diminishing Abrasive Technology welke opgebouwde oxidatie, teervorming en vlekken sneller en veiliger verwijderd dan traditionele harde schuurmiddelen. De anti-corrosie technologie zorgt ervoor dat de glans behouden blijft.

 

Meguiar's NXT All Metal Polish heeft een inhoud van 142 gram en heeft als productcode G13005.

€ 14,99

 • Uitverkocht
Download
Veiligheidsinformatieblad van Meguiar's NXT All Metal Polish
meguiars-nxt-all-metal-polish-g13005.pdf
Adobe Acrobat document 176.0 KB